Kapelle

Wil je een corona sneltest doen in Kapelle? Dan lees je in de berichten hieronder over corona tests bij jou in de buurt! Veel mensen kiezen voor de sneltests, in plaats van voor de teststraten van de GGD. Het voordeel van de commerciële teststraten is dat je binnen 15 minuten al de uitslag hebt. Bovendien hoef je niet altijd symptomen te hebben voordat je jezelf kunt laten testen in een commerciële teststraat. Bedrijven kunnen hun personeel op deze manier ook eenvoudig laten testen in Kapelle. De snelle uitslag zorgt ervoor dat men snel weer aan het slag kan in het geval dat de test negatief is.

Een corona test laten doen in Kapelle

Wil jij een corona test laten afnemen in Kapelle? Dan kun je er dus voor kiezen om naar een GGD teststraat te gaan of om een commerciële test af te laten nemen. Doe je dat laatste, dan wordt de uitslag gecommuniceerd met de GGD in het geval van een positieve test. Op die manier kan de GGD je direct de benodigde informatie toesturen. Zo weet jij precies wat je kunt doen om verspreiding van het virus te voorkomen. Als je positief getest bent, zal je in ieder geval in quarantaine moeten.

Een sneltest in Kapelle doen!

Wil jij graag een sneltest in Kapelle laten afnemen? In het begin van de corona crisis was er een tekort aan corona testen. Dat is natuurlijk een groot probleem …