Testen op Coronavirus COVID-19

Als je veel aan het kuchen bent, koorts hebt of een verminderd smaak- en reukvermogen hebt, dan kunnen dit symptomen van corona zijn. Testen op het coronavirus is dan erg belangrijk. Als je je op COVID-19 laat testen omdat je symptomen hebt, is het van belang dat je niet de deur uitgaat. Hetzelfde geldt voor je huisgenoten. Jij of je huisgenoten zouden dan mogelijk anderen kunnen besmetten. Testen op het coronavirus is ontzettend eenvoudig. Je kunt een afspraak maken bij een commerciële teststraat of bij de GGD. Voordeel van de commerciële teststraten is dat je meestal al binnen 15 minuten de uitslag hebt.

Testen op coronavirus in een commerciële teststraat

Je bij een betrouwbare commerciële partij laten testen is dus zeker geen gek idee. Je hebt de uitslag dan vele malen sneller dan bij de GGD. Nadeel is alleen dat de testen geld kosten. Mocht de uitslag negatief zijn, kan dit voor je werkgever wel geld schelen. Veel ondernemers kiezen daarom voor deze commerciële teststraten.

Wil je alles weten over testen op COVID-19? Lees dan de berichten hieronder. Daarin wordt namelijk precies verteld wat je moet doen als je COVID denkt te hebben. Zo worden jouw vragen snel beantwoord.

Een sneltest in Kapelle doen!

Wil jij graag een sneltest in Kapelle laten afnemen? In het begin van de corona crisis was er een tekort aan corona testen. Dat is natuurlijk een groot probleem …