Mijn partner werkt op een testlocatie in Goes voor corona: wat nu?

Mijn partner werkt op een testlocatie in Goes voor corona: wat nu?

De locaties om je te laten testen op corona springen als kool uit de grond. In elke stad kun je je wel op meerdere plekken laten testen en ook in veel dorpen zijn er locaties voor een coronatest. Als jouw partner of iemand die dicht bij jou staat op zo’n testlocatie werkt, dan kan dat best lastig zijn.

Je bent bang dat je partner het virus krijgt

Jouw partner is elke dag op de locatie te vinden om mensen te testen met een pcr-test. Het kan zijn dat je hier angstig van wordt omdat je bang bent dat je partner het virus krijgt en op die manier het virus ook aan jou kan overdragen. Toch is het belangrijk om vertrouwen te hebben in de professionaliteit van de locatie en jouw partner.

Er zijn voorzorgsmaatregelen

De testlocaties proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het virus en ze proberen de medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Dit doen ze op allerlei verschillende manieren.

De testlocatie in Goes wordt schoongehouden

Ten eerste wordt de test locatie natuurlijk goed schoongehouden. De locaties worden dagelijks goed ontsmet zodat het virus zich niet kan nestelen op oppervlaktes en zo anderen kan besmetten.

De testlocatie in Goes is zo open mogelijk

Je zult zien dat er op de testlocatie zo weinig mogelijk dingen staan, zodat er ook zo min mogelijk kan worden aangeraakt. Het coronavirus kan namelijk in leven blijven op oppervlakten. Daarom zijn de locaties zo simpel mogelijk opgezet zodat het virus ook op zo min mogelijk plekken terecht kan komen.

De medewerkers zijn goed beschermt

Alle medewerkers die op de testlocatie Goes werken, zijn zo goed mogelijk beschermd. Ze dragen een mondkapje, maar ook een bril en handschoenen. Daarnaast hebben ze een beschermend pak aan zodat het virus zich niet op hun huid of kleding kan nestelen. Als je partner klaar is met werken, zal dit allemaal weer uitgaan. Na een grondige wasbeurt kan je partner te testlocatie verlaten met een zo’n klein mogelijke kans om zelf ook het coronavirus mee te dragen.

Heb vertrouwen

Het kan best spannend zijn als je partner op een testlocatie werkt, maar het is belangrijk om vertrouwen te houden dat het goed komt. Daarnaast is het een baan om erg trots op te zijn. De testlocaties Goes om je te laten testen op corona zijn enorm belangrijk en wat is het fijn dat jouw partner daar aan kan meehelpen.