Zeeland

Indien je klachten hebt die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus, is het van belang dat je een corona test doet. Wanneer je in Zeeland woont, kun je bij meerdere testlocaties terecht. Een optie waar steeds meer mensen de voorkeur voor hebben, is een sneltest. Een covid sneltest Zeeland geeft resultaat binnen 15 minuten. Om een afspraak te maken dien je enkele handelingen te verrichten. De exacte handelingen die je moet verrichten verschilt per testlocatie.

Een afspraak maken voor een corona sneltest in Zeeland

Als je een corona test wilt doen in zeeland, is het belangrijk dat je een afspraak maakt. Een afspraak voor een corona test maak je via het internet. De exacte uitleg voor het maken van een afspraak wordt uitgelegd bij de exacte testlocatie. Kies daarom eerst de gewenste locatie en bekijk vervolgens welke stappen je moet ondernemen. De locaties die mogelijk zijn om een sneltest te doen, zijn zichtbaar in het menu. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met de kosten die daarbij komen kijken. De kosten van een sneltest zijn 65 euro en dien je vooraf te betalen. Pas na het betalen is de afspraak definitief en word je verwacht op de geselecteerde testlocatie op het afgesproken tijdstip. Het testen zelf neem weinig tijd in beslag en het resultaat krijg je zoals eerder aangegeven na zo’n 15 minuten.

coronatest pcr test sneltest alle locaties van Zeeland op 1 rij bij www.coronatest-goes.nl

Een sneltest in Kapelle doen!

Wil jij graag een sneltest in Kapelle laten afnemen? In het begin van de corona crisis was er een tekort aan corona testen. Dat is natuurlijk een groot probleem …